Test för Gonorré

1391  Reviews
på Trustpilot

419 kr

Provta dig hemma med vårt gonorrétest

När du beställt ett gonorrétest levereras det till dig i ett diskret kuvert. I paketet finns provtagningsmaterial, tydliga instruktioner om hur det ska genomföras samt en förfrankerad returförpackning. När du tagit ett prov, sparar du den analyskod som medföljer kitet och skickar in provet till oss i returförpackningen.

Vi hjälper dig vidare till rätt behandling

Om provet visar att du har gonorré är det viktigt att du kommer i kontakt med en SESAM-, STD- eller STI-klinik eller motsvarande. Gonorré måste behandlas med antibiotika. Sjukdomen måste också anmälas enligt smittskyddslagen, så att en smittspårning kan utföras.

Vi ordnar därför med en remiss till en SESAM-, STD- eller STI-klinik eller motsvarande där du både kan få hjälp med ett recept och med smittspårning. Eftersom en odling måste göras för gonorré är det inte möjligt att få hjälp via digitala vårdcentraler.

Efter att provet kommit fram till vårt labb tar det 48 timmar (helgfri måndag-fredag) att analysera det. Analysen genomförs i vårt kvalitetssäkrade labb och är 99,5 procent säkert. Du hämtar resultatet med analyskoden som du fick tillsammans med gonorrétestet.

Test med svar inom 48 timmar

Testet skickas diskret

Få hjälp med remiss, e-recept eller rådgivning online

Utför testet i när och var du vill

Resultatet är 96,3% säkert

Analysmetoden är ackrediterad av Swedac enligt standarden ISO 17025.

1

Du kanske också är intresserad av...

Gonorré

419 SEK

Till produkten

Fyra könssjukdomar

679 SEK

Till produkten

Klamydia & Mykoplasma

419 SEK

Till produkten

Klamydia

319 SEK

Till produkten

Vanliga frågor